+36703676079 iroda@bernathlegal.hu

BEMUTATKOZÁS

Küldetésünk

„Amat victoria curam / A győzelem szereti a felkészülést.”

Legyen az egy nagyvállalat kiszervezett jogi tevékenysége vagy egy start up vállalkozás beindításának támogatása, célunk az ügyfeleink rugalmas, precíz és gyors kiszolgálása olyan megoldások által, melyek az üzleti céljaiknak leginkább megfelelnek. Szenvedélyünk a hatékonyság és a megoldásközpontú gondolkodásmód.

Tudjuk, hogy a vállalkozásoknak nem bonyolult okfejtésekre, kérdésekre és problémafelvetésekre, hanem egyszerű és gyors jogi segítségre van szükségük.

Pontosan ezért fiatalos szemléletmódunkkal és mélyreható jogi és gyakorlati tapasztalataink segítségével több területen is hatékony, ügyfélorientált és rugalmas jogi megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára.

A mindennapi élet során felmerülő kérdésekben is segítünk eligazodni ügyfeleinknek a jog összetett világában, mindvégig szem előtt tartva a hatékony és egyedi jogi megoldásokat.

Új szemléletet kínálunk a jogi szolgáltatások terén ügyfeleinknek. A formalitás helyett a hatékony és direkt kommunikáció, a terjedelmes jogi állásfoglalások helyett az üzleti folyamatokat támogató és megoldás orientált gondolkodásmód jellemez minket.

Hiszünk az ügyfeleink vállalkozásában és tudjuk, hogy ők is bíznak bennünk, hogy segítjük és támogatjuk őket üzleti céljaik elérésében.

A Bernathlegal-nél mi ehhez kínálunk gyors, precíz és kreatív jogi támogatást.

A magyar nyelv mellett, szolgáltatásainkat angolul és spanyol nyelven is nyújtjuk, hogy ügyfeleink minél nagyobbat és messzebb merjenek álmodni.

dr. Bernáth Balázs

dr. Bernáth Balázs

Ügyvéd

balazs.bernath@bernathlegal.com

Tanulmányaimat a budapesti Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végeztem, jogi diplomámat 2018-ban szereztem meg.

Az egyetem elvégzését követően ügyvédjelöltként szakmai tapasztalataimat különböző profilú ügyvédi irodákban bővítettem (peres és nemperes területeken egyaránt), ahol lehetőségem nyílt a szokásos ügyvédi tevekénységek elmélyítése mellett számos piacvezető, nemzetközileg is ismert vállalat jogi támogatásában is részt venni.

Szakterületem a társasági jog és a jogviták kezelése, melyek rendszeresen visszatérő problémát jelentenek az Ügyfeleink életében.

Ügyfeleink támogatása során mindig a lehető leghatékonyabb és személyre szabott jogi megoldásokra törekszem.

dr. Bernáth Ferenc Gergely

dr. Bernáth Gergely Ferenc

Ügyvéd

gergely.bernath@bernathlegal.com

Tanulmányaimat a Eötvös Loránd Tudományegyetem Jog- és Államtudományi Karán végeztem, jogi szakvizsgámat 2018-ban szereztem meg.

Szakmai tapasztalataimat elsősorban nemzetközi ügyvédi irodákban és nagyvállalatoknál szereztem, melynek során többek között olyan speciális jogterületeken mélyíthettem el a tudásomat, mint a média és reklámjog, valamint az adatvédelem.

Az üzleti döntéshozók és vállalkozások jogi támogatásával eltöltött évek megtanítottak arra, hogy a jogászi gondolkodásmódon túl megértsem az ügyfelek igényeit és elvárásait is.

A testvéremmel, Dr. Bernáth Balázzsal együtt gyermekkori álmunkat valósítottuk meg a közös ügyvédi irodánk megalapításával.